+31(0)654760958 info@hedwighverbruggen.com

Over Hedwigh Verbruggen

Hedwigh Verbruggen is een bevlogen keynote spreker, business coach en expert in 21st century leiderschap, leren en organisatie transformatie

Hedwigh Verbruggen

Hedwigh Verbruggen is een bevlogen keynote spreker, business coach en expert in 21st century leiderschap, leren en organisatie transformaties.

Hedwigh laat mensen en organisaties met een radicaal nieuwe blik kijken naar zichzelf en hun omgeving waardoor er een aanpak voor meer impact ontstaat. Door trends op gebied van digitalisering, een veranderende samenleving en nieuwe verdienmodellen merken steeds meer organisaties dat hun oude manier van werken te traag, inefficiënt en verstarrend is geworden. Nieuwe ideeën implementeren kost te veel tijd, medewerkers raken te snel overbelast. Hierdoor is men soms meer bezig met overleven dan het creëren van innovaties. Hedwigh helpt organisaties om wendbaarder, efficiënter en slimmer te worden met behulp van radicaal vernieuwende strategieën en samenwerkingsvormen. Dit wordt ook wel 21ste eeuwse transformatie genoemd.

“Hedwigh heeft ons geholpen op een andere manier te organiseren. Dat wat voor ons “wicked problems” waren, werden hierdoor dé kansen voor snellere groei. “

Spreker – Coach – Adviseur

Hedwigh neemt je tijdens haar lezingen mee in de laatste technologische, maatschappelijke en business trends om deze vervolgens te kunnen vertalen naar toekomstgerichte manieren van organiseren leiderschap en ondernemen. Je leert de nieuwste ontwikkelingen op gebied van digitalisering en business development en krijgt voorbeelden van succesvolle 21ste eeuwse organisaties. Hedwigh laat je verfrissende zienswijzen ontdekken en innovatieve werkvormen die de ontwikkeling naar een toekomstgerichte manier van organiseren moeiteloos en impactvol maken.

Hedwigh’s spreekstijl is gepassioneerd en interactief. Ze ondersteunt haar boodschap met wetenschap, praktische tools en voorbeelden van succesvolle business cases

Als coach en adviseur helpt Hedwigh leiders en organisaties zichzelf te transformeren naar “the next level”. In een wereld die om wendbaarheid vraagt, is meer controle en beheersing niet meer de oplossing. Sterker: het is de nr. 1 oorzaak van burn out en zakelijk verval. Onderzoek wijst uit dat succesvolle 21ste eeuw leiders en organisaties zich kenmerken zich door het nastreven van kernwaarden als authenticiteit, wendbaarheid, systeembewustzijn, inclusiviteit.  Hedwigh heeft hiervoor een framework ontwikkelt dat syntegral mindset heet. Een model dat handvatten geeft om wendbaar, verbonden en vitaal te groeien en innoveren. Hedwigh leert je als coach en adviseur leert anders kijken naar jezelf en je omgeving; meer vanuit intuitie, verbinding en synergie. En ze reikt je ideeën aan om te experimenteren nieuwe werkvormen. Dit alles met als doel om sneller inzicht te krijgen, creatiever te worden en duurzamere resultaten op te leveren.

Hedwigh’s coach- en adviesstijl is intuïtief, inventief, business minded en resultaatgericht. Ze ondersteunt cliënten met een breed scala aan werkvormen als Design Thinking, Agile scrum, Holacracy, Brain based learning, Art of Hosting, Theory U, etc.